CoRo design. © 2010 | Alg. voorw. VeKaBo

 

 

De omgeving

Het dorp Stellendam ligt op het Zuid Hollandse eiland GoGoeree Overflakkeeeree-Overflakkee en ligt op ongeveer 1,5 km afstand van de camping. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Het dorp is vooral bekend om zijn visserijhaven en de "Stellendamse garnalen".

Stellendam ligt op de "kop van Goeree". Hier vindt u ongeveer 25 kilometer schone, rustige en zeer brede stranden.

Goeree-Overflakkee is bij uitstek geschikt om fietstochten te maken. Onze camping is gelegen aan de Goereese knooppunten route.  Door middel van een knooppunten kaart kunt u heel gemakkelijk een fietsroute uitstippelen vanaf de camping. Als u van geocaching houdt, kunt u uw hart ophalen. Alleen rondom de boerderij liggen al zo'n 40 'schatten' verstopt.

U kunt naar de dijk achter in het land wandelen en zo'n 500 meter verder de "Slikken van Flakkee" in. Dit is een mooi natuurgebied, waar volop vogels te spotten zijn en er lopen oerossen en reeŽn.

Het eiland is aan alle kanten omringd door water, (De Noordzee, het Haringvliet en de Grevelingen) waar alle vormen van watersporten mogelijk zijn.

Hieronder vind u een aantal links naar websites waar u meer informatie kunt vinden over de omgeving

 

De camping

De Woutrinahoeve is een rustige, kleine gezinscamping, gelegen in de polder, op een melkveehouderij. Er zijn drie velden, allen met stroomvoorziening.  Op het ene veld staat u met uw caravan of tent op een ruime weide sfeervol onder en tussen oude bomen. In het midden van dit veld is een zandbak, een glijbaan en "wipkip".
Op het andere veld staat u rondom beschut tussen bomen en heeft u mooi uitzicht over de polder.

Er is ook een veld voor trekkers met een tentje en campers; dit zijn plaatsen zonder stroom. U staat dus met uw camper niet op het beton of asfalt!

Er is nog een apart "speeltuintje" met een trampoline, een schommel, een boomhut en een glijbaan.

Het douche/toiletgebouw is altijd dichtbij.
De kampeervelden zijn autovrij; de kinderen kunnen dus naar hartenlust spelen zonder extra uit te hoeven kijken.

U kunt op een natuurlijke manier kennis maken met de moderne melkveehouderij, door bijvoorbeeld mee te kijken tijdens het melken en de verschillende seizoenswerkzaamheden. Er kan ook 'meegeholpen' worden, o.a. met het voeren van de kalfjes en het ophalen van de koeien uit de wei.

Er is een weide met wat kleinvee; o.a., ganzen, schapen, kalfjes en een kalkoen die gevoerd en aangehaald mogen en willen worden. Er is soms ook de mogelijkheid om een rondje op de pony te rijden.

We zijn geopend vanaf 1 april t/m 30 september 2017.

 
 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

geocaching